Přejít na obsah

zdenek.hurt

Uživatel
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele zdenek.hurt

  1. Dobrý den 

    chtěl bych touto cestou požádat o převod všech telefonních čísel co mám pod svým účtem. Důvod pro převod je jednoduchý ale velmi podstatný. Bydlím v lokalitě Lomec čp.30, Lomec u Úmonína. okr.Čáslav 28601 a v této lokalitě je neustále už několik let strašně špatný a nevyhovující GSM signál s tím že se i hovory sami ukončují nebo není na jedné či druhé straně rozumnět. Nalezl jsem jiného operátora který je na to signálově o trochu lépe. Druhý důvod je ten že jako zaměstnanec mám u budoucího operátora možnost lepších cen s tím že i jedno s telefonních čísel si mohu určit jako zaměstnanecké číslo a s toho důvodu za něj nebudu nic plait. Prosím tedy o zprocesování převodu a dodání OKÚ kódů potřebných pro převod čísel. Případně prosím o zaslání instrukcí jak přesně postupovat. 

    Děkuji

     

    Hurt

  2. Dobrý den chci se zeptat zdali po včerejšku jsou v okolí Kutné Hory problémy se sítí Vodafone. Zkoušel jsem dnes několikráte volat a jak v rámci Vodafone sítě tak i mimo sít a vždy byly problémy že příjemce hovoru strašně špatně slyšel. Také jsem si všiml že místo plného signálu mám pouze poloviční signál. 

    Druhý dotaz je zdali se chystáte posílit signál v oblasti kde bydlím a kde je dlouhodobě problém se signále. Jedná se o lokalitu Lomec č.p. 30, Lomec u Úmonína v okolí Kutné hory.

    GPS:  49.8661072N, 15.2889017E"

    Děkuji za info.

×
×
  • Vytvořit...