Přejít na obsah

zdenek.hurt

Uživatel
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele zdenek.hurt

  1. Dobrý den chtěl bych touto cestou požádat o převod všech telefonních čísel co mám pod svým účtem. Důvod pro převod je jednoduchý ale velmi podstatný. Bydlím v lokalitě Lomec čp.30, Lomec u Úmonína. okr.Čáslav 28601 a v této lokalitě je neustále už několik let strašně špatný a nevyhovující GSM signál s tím že se i hovory sami ukončují nebo není na jedné či druhé straně rozumnět. Nalezl jsem jiného operátora který je na to signálově o trochu lépe. Druhý důvod je ten že jako zaměstnanec mám u budoucího operátora možnost lepších cen s tím že i jedno s telefonních čísel si mohu určit jako zaměstnanecké číslo a s toho důvodu za něj nebudu nic plait. Prosím tedy o zprocesování převodu a dodání OKÚ kódů potřebných pro převod čísel. Případně prosím o zaslání instrukcí jak přesně postupovat. Děkuji Hurt
  2. Dobrý den chtěl bych z mého seznamu telefonních čísel co mám na Můj Vodafone smazat jedno číslo které je uložené v depizitu a nevyužívá se. Nechci číslo zde uvádět z důvodu bezpečnosti. Jak mám zprávně postupovat? Dá se tento problém vyřešit po emailu nebo musím osobně na pobočku? Děkuji za info.
  3. Dobrý den chci se zeptat zdali po včerejšku jsou v okolí Kutné Hory problémy se sítí Vodafone. Zkoušel jsem dnes několikráte volat a jak v rámci Vodafone sítě tak i mimo sít a vždy byly problémy že příjemce hovoru strašně špatně slyšel. Také jsem si všiml že místo plného signálu mám pouze poloviční signál. Druhý dotaz je zdali se chystáte posílit signál v oblasti kde bydlím a kde je dlouhodobě problém se signále. Jedná se o lokalitu Lomec č.p. 30, Lomec u Úmonína v okolí Kutné hory. GPS: 49.8661072N, 15.2889017E" Děkuji za info.
×
×
  • Vytvořit...