Přejít na obsah

darbujan

Uživatel
  • Příspěvky

    10
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele darbujan

  1. darbujan

    Řázení programů na stb

    Mě se stal jiný problém. Chtěl jsem vyměnit ČT 1 SM ZA ČT 1 JM a jediné, čeho jsem dosáhl je zmršené pořadí kanálů a nejsem schopen umístit na pozici 1 a 2 žádný kanál. Kanály začínají číslem 3, 4, 5, pak rovnou 7 a dál. Vůbec netuším, jak bych mohl dát něco na pozici 1. I když posunu nějaký kanál před ten nejvyšší s pozicí 3, tak se všechny posunou a stále seznam začíná trojkou.
  2. Takže jsou jen dvě možnosti - buď 250 Mb/s za 299+70 Kč nebo Internet Start, kde je rychlost neuvedena, za 399+70 Kč? To opravdu neexistuje nějaký ultrapomalý tarif za pár korun?
  3. Já pořád dumám nad těma rychlostma a cenama. Ty slevy co teď nabízí jsou nějak časově omezené? Zajímá mě nějaký pomalý internet (je to na prodejnu) za levno. V ceníku nabízí nejlevnější za 399 Kč, i na tento tarif se vztahuje sleva 200 Kč?
  4. Jak v ceníku poznám rychlost nabízených tarifů pevného internetu? Názvy jsou super cool, ale to zásadní chybí. Potřeboval bych něco nejlevnějšího, na rychlosti nezáleží. Mám samotný internet.
  5. darbujan

    Chyby Vodafone TV

    Mám podobné problémy jako Wiki. sledování TV na PC je kvůli zamrzání obrazu prakticky nepoužitelné, zvlášť u sportovních přenosů, kdy vidíte jen 2/3 přenosu a zpravidla to nejzajímavější propásnete. Zvuk obvykle běží dál, ale obraz zamrzá. Toto se děje dlouhodobě, po přechodu z UPC. Horizon byl skvělej.
  6. darbujan

    Nefunkční Eurosport 2 HD

    Zřejmě nejede nic z toho multiplexu. U CA modulu jsem na TV věděl jak přeladit jen konkrétní hodnoty, ale u boxu jsem to nikde nenašel. Pokud by tedy stačilo jen přelazení...
  7. Eurosport 2 mi nefunguje (černá obrazovka) a hlásí "nelze naladit daný trasportní tok". Používám ten nový obyč box. Poradíte jak to spravit?
  8. 1) Nepodařilo se mi najít technické specifikace základního STB. Jaký má příkon? Má smysl ho vypínat? 2) Kvalita obrazu je stejná přes STB i CA modul? 3) Vodafone mi vyměnil pouze jeden STB ze dvou vlastněných. Pronájem je ve smlouvě za 50 Kč. Mám nárok i na výměnu toho druhého? Děkuji.
  9. Takže klasický podvod? Dáme vám nové zařízení, ale budete za něj platit? Proč mi toto nikdo neřekl předem? Mám sto chutí Vodafone zrušit. Neuvěřitelný praktiky. Zakoupeny jsem měl dva boxy, stály mě několik tisíc a teď mám platit měsíčně? To je vtip? Technik mi navíc vyměnil pouze jeden ze dvou boxů, takže na další TV budu bez signál?? U výměny jsem bohužel nebyl osobně, takže na papíry se dívám až teď. Pěknej podraz. Neměl by se Vodafone postarat, aby vše běželo za původních podmínek?? Změna síťě není můj problém.
  10. Vodafone mi má měnit můj starý zakoupený, zřejmě Koan PVR box, za nový. Jaký dostanu místo něj? Mám taky 2 CA moduly v TV. Jestli z předchozí diskuze chápu dobře, budou fungvat dále.
×
×
  • Vytvořit...