Přejít na obsah

Ondra - Vodafone

Centrum péče
  • Příspěvky

    692
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    55

Ondra - Vodafone naposledy vyhrál 27. března

Ondra - Vodafone má nejvíce líbivý obsah

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    Super Fibre
  • Vodafone mobilní služby
    Premium 5G
  • Vodafone televize
    ALLinONE
  • Vodafone zařízení
    Set-top box Premium
  • Místo odběru služeb Vodafone
    Pardubice
  • Speedtest

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Ondra - Vodafone's Achievements

  1. Úplné detaily nemám, takže se nechci pouštět do toho, kde je "chyba", ale myslím, že je jisté, že začneme opravdu 3. dubna. Dříve to nebude.
  2. Žádný seznam k dispozici nemám, takže to víc upřesňovat nemůžu...
  3. @Standa Kvůli technických záležitostem okolo toho zařadíme stanici 3. dubna. Koukal jsem, že Blade Runner: Konečná verze bude opakovaný v sobotu 6.4. v 00:20, Vesmírná odysea bude už 3. dubna ráno, tak i tam je šance, že už budeme vysílat.
  4. To můžu rovnou říct, že tohle nechystáme. Ten termín bychom totiž nedokázali s nějakým velkým předstihem 100% garantovat, takže zákazníky informujeme až ve chvíli, kdy se u nich přípravy na modernizaci opravdu blíží.
  5. Ano, už jsme to vyřešili a přihlášení je zase dostupné 🙂
  6. Informace k modernizaci sítě najdete také na speciální stránce: https://www.vodafone.cz/modernizace/
  7. Jde nám o celkové zjednodušení nabídky, proto vyřazujeme z portfolia staré tarify u mobilních služeb, Vodafone TV i pevného internetu. Protože těch tarifů a kombinací je hodně, nedá se plošně říct, kterých zákazníků a služeb se to dotkne. Zákazníky vždy informujeme napřímo (ve Vyúčtování, zprávou v samoobsluze apod.) s konkrétním popisem toho, jaká změna se týká právě jich.
  8. Ještě můžu doplnit informaci pro diváky Vodafone TV: Stanici zařadíme do nabídky 3. dubna. Objeví se na programové pozici 30. Info pro TV s CA moduly: frekvence 586 MHz, SR6900, QAM256, původně tam hrála hudební Power TV. Dostupná bude ve všech placených variantách Vodafone TV (nebude tedy pouze v TV Start).
  9. Ondra - Vodafone

    Chyby Vodafone TV

    Pěkný den, díky za upozornění, s kolegy řešíme.
  10. Dobré ráno, ještě doplnění - zatím můžeme potvrdit, že naši zákazníci, kteří mají přístup do HBO Max, budou mít přístup také do nové služby Max.
  11. Jaro začalo před 2 dny a potrvá ještě 3 měsíce. Pokud vím, zatím aktualizaci Apple nevypustil.
  12. O přechodu už samozřejmě také víme, ale všechny detaily ještě známé nejsou. Tak si prosím ještě počkejme.
  13. Dobré odpoledne, pokud by šlo čistě o změnu tarifu, tak ta určitě není zakázaná, vlastní CA modul v tom nehraje roli. Rádi na to koukneme, jestli máte stále o změnu zájem, napište nám přes https://tam.je/forum.
  14. Pěkný den, na eSIM v tomto případě máte OneNumber = sekundární číslo. Není úplně vhodné mít toto číslo v mobilním telefonu "jako hlavní", protože na OneNumberu nejsou k dispozici všechny funkce (například platby třetím stranám, roaming...). Popisujeme to na https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/vodafone-onenumber/onenumber-fungovani-volani/. Jinak by ale nemělo nic bránit tomu, abyste byl na příjmu na telefonu, i když je druhá SIM v notebooku. Takže pokud nenajdete příčinu na odkazu výše, klidně nám zkuste napsat přes https://tam.je/forum s konkrétním příkladem a popisem situace (jaká SIM je v jakém zařízení).
  15. Je to tak, funkce HDMI CEC oficiálně podporovaná není, ale je poměrně dobře fungující náhradní varianta, na kterou už tady odkaz padl: https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/sparovani-dalkoveho-ovladani/
×
×
  • Vytvořit...